نکات طلایی برای پخت کباب کوبیده

hou5286

۱- گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد.
۲- از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( ۴ یا ۵ بار ) – بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها از مهم ترین عوامل هستند.
۳- می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد .
۴- بعد از این کار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.
۵- آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.

۶- بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت ۳ ساعت ) و روی اون یک دستمال بیندازید.
۷- بعد دستتان رو کمی خیس کنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.
۸- برای یک کیلو گوشت ، ۳ عدد پیاز رنده شده کافی است.
۹- در هنگام به سیخ کشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می ریزد، یک کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید و دوباره ورز بدهید.
۱۰- بهترین حالت پخت کباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی رسد.
۱۱- روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یک کم کلفت باشد. این توی مزه خیلی موثر است.
۱۲- تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.
۱۳- پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.
۱۴- می توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه کنید که باعث ترد شدن کباب می شود.
۱۵- اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.

 

منبع : sooran.com

 

امتیاز شما به این مطلب :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه